Erkers

Erkers na uw wens

Erkers

Ekrers na uw wens

Erkers

U wilt uw woning uitbreiden en heeft altijd al eens gedacht aan een extra ruimte met een rustgevend uitzicht over bijvoorbeeld uw tuin? U wilt uw woonkamer uitbreiden met een ruimte waar u gezellig kunt zitten of geconcentreerd kunt werken? Timmerbedrijf Loos bouwt voor u elke denkbare erker. Wij kunnen bogen op jarenlange ervaring en pakken uw wensen professioneel en gedegen aan. Een erker verandert het aanzien van uw woning resoluut en daarom willen wij graag uw wensen en de mogelijkheden grondig met u doorspreken, zodat het eindproduct goed past bij uw woning en een ware verfraaiing van uw woning bewerkstelligt. Wij werken met hout. Hout is een eerlijk product, u bent ermee verzekerd van kwaliteit en uw erker krijgt een warme, rustige uitstraling.

Wij doen het werk. U heeft er geen omkijken naar.

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het werken met hout en het isoleren en vakkundig bouwen en afwerken van projecten zoals erkers. Wij werken vlot en efficiënt, voeren het puin netjes af en leveren de hoogste kwaliteit. Zowel de levering als het aanbrengen van uw erker hoeft bij ons geen fortuin te kosten.

Hoe werkt het?

U maakt met ons een afspraak waarna wij bij u ter plaatse komen kijken om de mogelijkheden te bespreken. Daarna maken wij een voor u zo gunstig mogelijke offerte. Heeft u nog meer vragen? Bel of e-mail ons dan gerust. Wij staan voor u klaar en bieden u persoonlijk en deskundig advies.

Jarenlange Ervaring

Een garantie voor vakwerk

Een eigen Werkplaats

Met professionele Machines

Trappen op maat

Maatwerk naar uw wens

Opgeleverde Projecten