Kozijnen

Hoog kwaliteit kozijnen

Kozijnen

Hoog kwaliteit kozijnen

Kozijnen

Hoog kwaliteit kozijnen

Kozijnen

Hout, een natuurlijk product

Bent u toe aan nieuwe kozijnen of moeten er kozijnen geplaatst worden in de nieuwbouw? Bij Timmerbedrijf Johan Loos kunt u voor alle mogelijke projecten met hout terecht.

Alle hout is nog geen timmerhout en daarom werken wij alleen met hout van de hoogste kwaliteit en adviseren wij u graag over de verschillende mogelijkheden met betrekking tot het plaatsen van een kozijn.
Wat zijn bijvoorbeeld de voordelen van een draaikiepkozijn? Of kiest u liever voor een schuifraamkozijn? Hout is een eerlijk en natuurlijk product met onbegrensde mogelijkheden en er is eigenlijk niets dat door ons niet gebouwd kan worden. Of het nu gaat het om een eenvoudig klein kozijn voor het zolderraam of om het kozijn voor een stralende schuifpui in uw woonkamer, wij maken tochtvrije, volledig weerbestendige kozijnen waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Wij leveren een goed betaalbaar kwaliteitsproduct en geven een degelijke garantie.

Wilt u meer weten?

Bel ons dan of stuur ons een mailtje. Wij komen bij u langs om in een persoonlijk gesprek de zaken door te spreken en maken een voor u zo gunstig mogelijke offerte.

 

Jarenlange Ervaring

Een garantie voor vakwerk

Een eigen Werkplaats

Met professionele Machines

Trappen op maat

Maatwerk naar uw wens

Opgeleverde Projecten