Binnenkozijnen

Binnenkozijnen op maat

Binnenkozijnen

Binnenkozijnen op maat

Binnenkozijnen

Binnenkozijnen op maat

Binnenkozijnen

Bij Timmerbedrijf Johan Loos bent u aan het goede adres voor deskundig vervaardigde en -geplaatste binnenkozijnen. Doordat binnenkozijnen doorgaans niet of nauwelijks met de buitenlucht in aanraking komen zijn er andere vereisten dan voor buitenkozijnen, wat scheelt in de prijs.

Waarom houten kozijnen?

Houten kozijnen geven door hun natuurlijke karakter een warme sfeer en zorgen voor een goede isolatie, (zelfs beter dan kunststoffen kozijnen). Goed behandelde houten kozijnen kunnen lang mee en zijn in tegenstelling tot kunststof goed te bewerken. Dat is het overwegen waard want mocht u het aanzien van uw woning willen veranderen, dan is dat met houten binnenkozijnen en een nieuwe lak geen enkel probleem. Ook kunnen beschadigingen relatief eenvoudig worden gerepareerd. Hardhout is doorgaans duurder en vraagt minder onderhoud dan zacht hout. Hardhout gaat snel zo’n 75 jaar mee. Voor goed bewerkte zachthouten binnenkozijnen (zoals vurenhout) kunt u rekenen op 25 jaar. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Wij doen het werk. U heeft er geen omkijken naar.

Wij leveren een hoogwaardig product. Onze kozijnen worden professioneel en zorgvuldig in onze werkplaats ontworpen en bij u geplaatst in de door u gekozen kleur. Het hout is degelijk bewerkt zodat u er de eerste jaren geen omkijken naar hebt. * Als u er voor kiest om de kozijnen zelf af te werken worden ze geleverd in iedere gewenste kleur grondverf.

Jarenlange Ervaring

Een garantie voor vakwerk

Een eigen Werkplaats

Met professionele Machines

Trappen op maat

Maatwerk naar uw wens

Opgeleverde Projecten