Buitenkozijnen

Houten buitenkozijnen

Buitenkozijnen

Houten buitenkozijnen

Buitenkozijnen

Houten buitenkozijnen

Buitenkozijnen

Bij Timmerbedrijf Loos kunt u terecht voor al uw wensen met betrekking tot houten buitenkozijnen.  Wij kunnen bogen op een jarenlange ervaring en leveren vakwerk tot ieders tevredenheid. Steeds meer mensen kiezen voor houten kozijnen in plaats van kunststoffen kozijnen. Houten kozijnen hebben een aantal belangrijke voordelen.

Waarom houten buitenkozijnen?

Houten buitenkozijnen hebben een prachtige natuurlijke uitstraling en kunnen relatief eenvoudig gerepareerd worden na bijvoorbeeld stormschade en kunnen dan opnieuw geschilderd of bijgewerkt worden. In zulke gevallen hoeft dan vaak niet het hele kozijn vervangen te worden. Een houten kozijn gaat veel langer mee dan kunststoffen kozijnen, en slechte delen kunnen worden vervangen in plaats van het hele kozijn.

Wij doen het werk. U heeft er geen omkijken naar.

Houten buitenkozijnen vragen om hout dat weerbestendig is. Vraag ons naar de mogelijkheden die het beste aansluiten bij uw wensen en budget. Onze kozijnen worden vakkundig ontworpen in onze werkplaats en bij u geplaatst in de door u gekozen kleur of behandeling. De kozijnen worden geleverd met een onderdorpel van DTS (Zwarte kunststof) Dit versterkt en beschermt de kozijnen.
Het hout is degelijk bewerkt zodat u er de eerste jaren geen omkijken naar hebt. * Als u er voor kiest om de kozijnen zelf af te werken worden ze geleverd in iedere gewenste kleur grondverf. Ook renovatiekozijnen behoren tot de mogelijkheden.

* Het wordt aangeraden om buitenkozijnen iedere vijf tot zeven jaar opnieuw te schilderen. Goed bewerkt hardhout voor buitenkozijnen kan wel 75 jaar lang meegaan.

Hoe werkt het?

Nadat wij met u een afspraak hebben gemaakt komen wij bij u ter plaatse kijken en bespreken wij met u de mogelijkheden, waarna wij een voor u zo gunstig mogelijke offerte maken. Heeft u nog meer vragen? Bel of e-mail ons dan gerust. Wij voorzien u graag  van persoonlijk advies.

Jarenlange Ervaring

Een garantie voor vakwerk

Een eigen Werkplaats

Met professionele Machines

Trappen op maat

Maatwerk naar uw wens

Opgeleverde Projecten