Draaikiepkozijnen

Houten draaikiepkozijnen

Draaikiepkozijnen

Houten draaikiepkozijnen

Draaikiepkozijnen

Houten draaikiepkozijnen

Draaikiepkozijnen

Houten draaikiepkozijnen

Houten Draaikiepkozijnen

Houten draaikiepkozijnen hebben voor Timmerbedrijf Loos geen enkel geheim. U kiest bij ons voor sfeer en een warme uitstraling. Wij werken vlot en professioneel en voorzien u van deskundig advies met betrekking tot de juiste houtsoort en bewerking voor uw draaikiepkozijn. Wij werken alleen met hout van topkwaliteit. Door te kiezen voor een houten draaikiepkozijn van Timmerbedrijf Loos kiest u voor een gedegen oplossing die jaren meegaat.

Waarom houten draaikiepkozijnen?

Hout heeft een warme, natuurlijke gloed en is sterk. Kozijnen van hardhout zijn inbreekwerend. Hout isoleert beter dan vele andere producten en voorkomt warmteverlies tussen de muur en het kozijn, waardoor u energie bespaart. Een houten kozijn kan eenvoudig worden aangepast, als er bijvoorbeeld op een later tijdstip wordt gekozen voor bijvoorbeeld dikker glas. Wij staan voor u klaar en nemen graag alle mogelijkheden met u door.

Wij doen het werk. U heeft er geen omkijken naar.

Houten draaikiepkozijnen worden geleverd in weerbestendig hout en zijn in elke gewenste kleur leverbaar. Onze buitenkozijnen worden vakkundig ontworpen in onze werkplaats met oog voor detail en worden deskundig bij u geplaatst. De kozijnen worden geleverd met een onderdorpel van DTS (Zwarte kunststof) Dit versterkt en beschermt de kozijnen. Het hout is degelijk bewerkt zodat u er de eerste jaren geen omkijken naar hebt. Als u er voor kiest om de kozijnen zelf af te werken worden ze geleverd in iedere gewenste kleur grondverf.

Hoe werkt het?

Nadat wij met u een afspraak hebben gemaakt komen wij bij u ter plaatse kijken en bespreken wij met u de mogelijkheden, waarna wij een voor u zo gunstig mogelijke offerte maken. Heeft u nog meer vragen? Bel of e-mail ons dan gerust. Wij staan voor u klaar en bieden u persoonlijk en deskundig advies.

Jarenlange Ervaring

Een garantie voor vakwerk

Een eigen Werkplaats

Met professionele Machines

Trappen op maat

Maatwerk naar uw wens

Opgeleverde Projecten