Ramen

Ramen precies naar wens

Ramen

Ramen precies naar wens

Ramen

Ramen precies naar wens

Ramen

Ramen precies naar wens

Ramen

Ramen precies naar wens

Ramen

Klassiek of modern, landelijk of chic?
Timmerbedrijf Loos maakt uw ramen precies naar wens.

Timmerbedrijf Loos is gespecialiseerd in het maken en plaatsen van houten ramen.
Ook het maken van ramen vraagt een gedegen kennis en is vakwerk en er komt het een en ander bij kijken. Een raam moet tochtvrij zijn, goed isoleren en perfect passen bij het kozijn waarin het geplaatst moet worden.
Een heel belangrijke factor is de lichtinval en het type glas. Gaat het om een enkelvoudige raam of een raam van dubbel glas en wat voor soort glas moet er in? Wil je een raam die veel zonlicht doorlaten of die het juist wat filteren?
Vaak gebruikt men kantelramen in vochtige ruimtes zoals de badkamer en het toilet, terwijl het voor de huiskamer aan te raden is om de ramen volledig te kunnen openen voor een goede ventilatie.

Wij hebben jarenlange ervaring op dit gebied en maken ieder mogelijke soort raam en bespreken graag vrijblijvend met u welk type raam en welke houtsoort het beste past in uw huis en bij uw budget.

Wij werken vlot en professioneel, leveren vakwerk en geven een degelijke garantie op al onze werkzaamheden.

Wilt u meer weten?

Bel ons dan of stuur ons een mailtje. Wij komen bij u langs om in een persoonlijk gesprek de zaken door te spreken en maken een voor u zo gunstig mogelijke offerte.

 

Jarenlange Ervaring

Een garantie voor vakwerk

Een eigen Werkplaats

Met professionele Machines

Trappen op maat

Maatwerk naar uw wens

Opgeleverde Projecten