Draaikiepramen

Draaikiepramen op maat

Draaikiepramen

Draaikiepramen op maat

Draaikiepramen

Draaikiepramen op maat

Draaikiepramen

Kiest u voor draaikiepramen, dan bent u bij Timmerbedrijf Loos aan het goede adres. Een draaikiepraam is een raam dat door zijn bijzondere constructie als draairaam gebruikt kan worden, maar ook kan kantelen, waarbij de bovenkant van het raam naar binnen valt. Het raam kan dus horizontaal gedraaid worden (De kiepstand) of verticaal (De draaistand) Draaikiepramen draaien altijd open naar binnen.

Voordelen van houten draaikiepramen

Deze ramen zijn eenvoudig schoon te maken door gebruik te maken van de draaistand. Draaikiepramen ventileren uitstekend, waardoor ze een geliefde oplossing zijn in ruimtes waar ventilatie belangrijk is. Denk hierbij aan keukens, toiletten of dakkapellen. Het zogenaamde inwateren tijdens regen, wat nog weleens een probleem kan veroorzaken bij normale ramen, is bij een gesloten draaikiepraam te verwaarlozen. Door de kiepstand kunt u het raam eenvoudig openen zonder problemen met de op de vensterbanken geplaatste voorwerpen.

Wij doen het werk. U heeft er geen omkijken naar.

Timmerbedrijf Johan Loos staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid en wij leveren een hoogwaardig product. Onze draaikiepramen worden zorgvuldig ontworpen in onze werkplaats en bij u geplaatst in de door u gewenste kleur. Het hout is zo bewerkt dat het jaren meekan zonder noemenswaardig onderhoud. Als u er voor kiest om de ramen zelf af te werken worden de ramen geleverd in iedere gewenste kleur grondverf. Alle ramen zijn voorzien van door u gekozen glas van hoogwaardige kwaliteit. Dubbelglas (thermopane) is vanzelfsprekend geen enkel probleem. De ramen zijn tochtvrij en komen met sloten voorzien van het politiekeurmerk.

Hoe werkt het?

Nadat wij met u een afspraak hebben gemaakt komen wij bij u ter plaatse kijken en bespreken wij met u de mogelijkheden, waarna wij een voor u zo gunstig mogelijke offerte maken. Heeft u nog meer vragen? Bel of e-mail ons dan gerust. Wij helpen u graag verder.

Jarenlange Ervaring

Een garantie voor vakwerk

Een eigen Werkplaats

Met professionele Machines

Trappen op maat

Maatwerk naar uw wens

Opgeleverde Projecten