Draairamen

Hogen kwaliteit draairamen

Draairamen

Hogen kwaliteit draairamen

Draairamen

Hogen kwaliteit draairamen

Draairamen

Timmerbedrijf Loos levert draairamen van de hoogste kwaliteit in elke gangbare maat die u zoekt. Een draairaam is een raam dat zo wordt geconstrueerd dat het naar binnen zwenkt. Al onze ramen worden sluitend en op maat gemaakt waardoor tocht wordt vermeden en u aanzienlijk kunt besparen op uw stookkosten.

Voordelen van houten draairamen

U kunt bij ons kiezen uit elke mogelijke houtsoort. In een persoonlijk gesprek bekijken wij met u welke houtsoort het beste past bij uw wensen en noden. Een van de grote voordelen van dit type raam is dat u het aan de buitenkant gemakkelijk kunt schoonhouden, omdat u het raam naar binnen kunt draaien. Met een draairaam hoeft u geen halsbrekende toeren meer uit te halen op een wiebelende ladder om de buitenkant van het raam een goede beurt te geven. Houten schuiframen zijn door hun natuurlijke karakter een prima oplossing als u het monumentale aanzicht van de woning of het gebouw niet wilt aantasten en daarom liever niet kiest voor ramen van kunststof.

Wij doen het werk. U heeft er geen omkijken naar.

De draairamen van Timmerbedrijf Loos worden volledig afgewerkt en geplaatst in de door u gewenste kleur en zijn volledig bewerkt zodat ze weer jaren meekunnen zonder dat u er veel onderhoud aan heeft. Als u er voor kiest om de ramen zelf af te werken worden de ramen geleverd in iedere gewenste kleur grondverf. De ramen worden geleverd met het door u gewenste glas en/of thermopane. Alle ramen zijn volledig tochtvrij en komen met sloten voorzien van het politiekeurmerk.

Hoe werkt het?

Nadat wij met u een afspraak hebben gemaakt komen wij bij u ter plaatse kijken en bespreken wij met u de mogelijkheden, waarna wij een voor u zo gunstig mogelijke offerte maken. Heeft u nog meer vragen? Bel of e-mail ons dan gerust. Wij helpen u graag verder.

Jarenlange Ervaring

Een garantie voor vakwerk

Een eigen Werkplaats

Met professionele Machines

Trappen op maat

Maatwerk naar uw wens

Opgeleverde Projecten