Schuiframen

Houten schuiframen

Schuiframen

Houten schuiframen

Schuiframen

Tijd voor nieuwe ramenTimmerbedrijf Johan Loos is gespecialiseerd op het gebied van houten ramen en wij staan garant voor vakwerk. Er zijn nogal wat mogelijkheden op het gebied van houten ramen en wij adviseren u graag bij het kiezen van de beste oplossing in uw situatie. Bij ons kunt u kiezen uit elke mogelijke constructie voor ramen van hout, waaronder schuiframen. Onze ramen schuiven vrijwel geruisloos open en dicht door middel van een speciaal schuifsysteem dat echter voor inbrekers niet gemakkelijk te openen is. Wij meten de ramen in, maken ze in onze werkplaats precies op maat en monteren ze vlot bij u ter plaatse.

Voordelen van houten schuiframen

Houten schuiframen zijn door hun natuurlijke karakter een prima oplossing als het klassieke aanzicht van uw woning daarom vraagt en u liever geen ramen van kunststof plaatst. Nadat onze ramen geplaatst zijn heeft u geen last meer van hinderlijke tocht of rammelende ramen.

Wij doen het werk. U heeft er geen omkijken naar.

De schuiframen van Timmerbedrijf Loos worden volledig afgewerkt geplaatst met de door u gewenste kleur en zijn duurzaam bewerkt, zodat ze weer jaren meekunnen zonder dat u er veel onderhoud aan heeft. De ramen worden geleverd met het door u gewenste glas. Dubbele ramen zijn hierbij geen enkel probleem. Alle ramen zijn zo bewerkt dat ze volledig tochtvrij zijn en komen met sloten voorzien van het politiekeurmerk.

Hoe werkt het?

Nadat wij met u een afspraak hebben gemaakt komen wij bij u ter plaatse kijken en bespreken wij met u de mogelijkheden, waarna wij een voor u zo gunstig mogelijke offerte maken. Heeft u nog meer vragen? Bel of e-mail ons dan gerust. Wij helpen u graag verder.

Jarenlange Ervaring

Een garantie voor vakwerk

Een eigen Werkplaats

Met professionele Machines

Trappen op maat

Maatwerk naar uw wens

Opgeleverde Projecten