Schuifpuien

Houten schuifpuien

Schuifpuien

Houten schuifpuien

Schuifpuien

Houten schuifpuien

Schuifpuien

Houten schuifpuien

Houten schuifpuien exact op maat!

Met houten schuifpuien van Timmerbedrijf Johan Loos geeft u uw woning een volledig ander aanzien. Een van de belangrijkste redenen waarom mensen steeds vaker kiezen voor schuifpuien is de prachtige lichtinval en het mooie uitzicht over de tuin of buitenterrein. Een schuifpui schept een gevoel van ruimte en verstevigt de eenheid tussen uw tuin en uw woning. Omdat hout een natuurlijk product is verhoogt een houten schuifpui de rustieke uitstraling van uw woning. De mogelijkheden van het werken met hout zijn onbegrensd en wij bouwen alles precies zoals u wilt.

Waarom een houten schuifpui?

Hout heeft een uitstekende isolerende werking en omdat hout zo bewerkbaar is kan elke schuifpui precies op de juiste maat worden gemaakt en afgeleverd. Het is belangrijk het juiste glas te plaatsen zodat het beste resultaat met betrekking tot de isolatie bereikt kan worden. Een houten schuifpui kan dan energiebesparend werken.

Wij doen het werk. U heeft er geen omkijken naar.

U bepaalt wat u wilt hebben en wij bouwen een schuifpui die u tevreden zal stemmen. De schuifpui heeft aluminium onderdorpels. Deze dorpels worden onder de schuifpui aangebracht en zorgen er voor dat de schuifpui soepel blijft schuiven. Problemen met het vervormen van het hout worden hierdoor opgelost. Een onderdorpel neemt ook de noodzaak voor een drempel weg doordat deze perfect aansluit op de onderliggende grond. Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden.

Hoe werkt het?

U maakt met ons een afspraak waarna wij bij u ter plaatse komen kijken om de mogelijkheden te bespreken. Daarna maken wij een voor u zo gunstig mogelijke offerte. Heeft u nog meer vragen? Bel of e-mail ons dan gerust. Wij staan voor u klaar en bieden u persoonlijk en deskundig advies.

Jarenlange Ervaring

Een garantie voor vakwerk

Een eigen Werkplaats

Met professionele Machines

Trappen op maat

Maatwerk naar uw wens

Opgeleverde Projecten