Mahonie trappen

Duurzame rood bruin gekleurde trappen

Mahonie trappen

Duurzame rood bruin gekleurde trappen

Mahonie trappen

Duurzame rood bruin gekleurde trappen

Mahoniehouten Trappen

Ook mahoniehout, met een vaak fraaie roodbruine kleur is erg duurzaam. Net als bij eikenhouten trappen geven ook mahoniehouten trappen een klassieke uitstraling. Door de fijne nerf en wisselende kleurschakeringen is ieder stuk mahoniehout net even anders, waardoor het zo’n degelijke en warme uitstraling geeft. Onder de invloed van het licht verkleurt mahoniehout vaak van een wat lichtere, roze tint naar een diep roodbruine kleur.

Voor-en nadelen van mahoniehout

Over het algemeen is mahoniehout iets duurder, maar door zijn vastheid en natuurlijke eigenschappen zoals vochtbestendigheid (waardoor het niet snel uitzet of krimpt) krijgt u waar voor uw geld. Met een trap van mahoniehout bent u verzekerd van een prachtige en duurzame trap.

Wij doen het werk. U heeft er geen omkijken naar.

Wij kunnen de mahoniehouten trap tot op een millimeter nauwkeurig plaatsen waardoor uw woning precies die uitstraling krijgt die u zoekt. Alles wordt volledig en vakkundig bij u thuis gemonteerd en naar uw wensen afgewerkt. Ook alle denkbare accessoires die bij een trap horen worden meegeleverd naar gelang uw wensen. Denk hierbij aan zaken zoals trapleuningen, handgrepen en ballustrades.

Hoe werkt het?

Timmerbedrijf Loos werkt door heel Nederland. Na een afspraak komen wij eerst bij u langs en bespreken de mogelijkheden ter plaatse, waarna wij een voor u zo gunstig mogelijke offerte maken. Heeft u meer vragen? Bel of mail ons dan gerust. Wij helpen u graag verder.

Jarenlange Ervaring

Een garantie voor vakwerk

Een eigen Werkplaats

Met professionele Machines

Trappen op maat

Maatwerk naar uw wens

Opgeleverde Projecten