Trappen

Trappen op maat

Trappen

Trappen op maat

Trappen

Trappen op maat

Trappen

Trappen op maat

Trappen

Trappen op maat

Trappen

Trappen op maat

Maattrappen van Johan Loos

Heeft u iets speciaals in gedachten? Maattrappen zijn voor ons geen enkel probleem. Omdat trappen in eerste instantie een doelgericht onderdeel van uw huis of bedrijf zijn moet een trap aan een aantal belangrijke eisen met betrekking tot veiligheid en loopgemak voldoen. Maar het oog wil ook wat en de juiste maattrap draagt in hoge mate bij aan de juiste uitstraling van uw woning. Zelfs kleine ruimtes kunnen worden verbeterd met creatieve oplossingen. Er zijn vele mogelijkheden bij het bouwen van een goede maattrap, of het nu gaat om een eenvoudige trap of om een wat meer opvallende trap. Denk bijvoorbeeld aan een rechte trap, een wenteltrap, een spiltrap of een kwartslagtrap, maar ook een zwevende trap behoort tot de mogelijkheden. Indien gewenst kunnen wij gietijzeren spijlen in uw trapleuning verwerken.

Welke houtsoort is het beste?

Wij kunnen uw maattrap in elke gewenste houtsoort leveren. Wij werken met eikenhout, vurenhout en mahoniehout, maar u kunt bij ons ook terecht als u kiest voor een andere houtsoort. Elke houtsoort is een natuurproduct en reageert als zodanig anders op de omgeving. Informeer bij ons over de oplossing die het beste bij u past.

Wij doen het werk. U heeft er geen omkijken naar.

Wij maken maattrappen tot op een millimeter nauwkeurig. Alles wordt volledig en vakkundig bij u gemonteerd en afgewerkt. Is er nog geen trapgat aanwezig? Ook dat is geen probleem; wij maken het voor u. De trappen worden geleverd met anti-slip strippen en zijn indien gewenst, drie keer gelakt. Bij Johan Loos is de klant nog steeds koning.

Hoe werkt het?

Wij komen eerst bij u langs en bespreken de mogelijkheden ter plaatse, waarna wij een voor u zo gunstig mogelijke offerte maken. Wilt u meer weten? Bel of mail ons gerust. Wij leveren door heel Nederland.

Jarenlange Ervaring

Een garantie voor vakwerk

Een eigen Werkplaats

Met professionele Machines

Trappen op maat

Maatwerk naar uw wens

Opgeleverde Projecten