Vuren trappen

Goede, slijtvaste trappen

Vurenhouten Trappen

Vaak wordt ons gevraagd wat de beste houtsoort is voor het maken van een goede, slijtvaste trap. Het juiste antwoord hangt af van vele factoren en niet in het minst van uw persoonlijke wensen. Elke houtsoort heeft zijn eigen specifieke uitstraling en moet passen bij uw interieur. Omdat vurenhout relatief wat goedkoper is en zich makkelijk laat bewerken worden trappen vaak van dit materiaal vervaardigd. Voor een goede houtbewerker zijn er nauwelijks grenzen wat betreft de mogelijkheden om met vurenhout een prachtige trap te bouwen.

Voor-en nadelen van vurenhout

Vurenhout heet in de regel wat minder duurzaam te zijn dan andere houtsoorten omdat het onbehandeld wat gevoeliger is voor vocht, houtrot en insecten, maar door een degelijke bewerking wordt de duurzaamheid van vurenhout aanzienlijk verbeterd. Wij bewerken het hout zodanig dat een vurenhouten trap die u bij ons bestelt járen mee gaat.

Wij doen het werk. U heeft er geen omkijken naar.

Uw vurenhouten trap wordt tot op een millimeter nauwkeurig geplaatst. Alles wordt volledig en vakkundig bij u ter plaatse gemonteerd en naar uw wensen afgewerkt. Het is hierbij gangbaar dat de uiteindelijke afwerking van de trap bij u thuis gedaan wordt om eventuele krassen tijdens het vervoer en het monteren te vermijden. Het hout wordt drie keer gelakt en eventueel geleverd met de door u gewenste anti-slip strip. Mocht u de afwerking zelf willen doen, dan leveren wij de trap met een stevige grondverf. Al onze trappen komen in de stijl die u wenst. Denk hierbij aan alle denkbare accessoires van een trap, zoals trapleuningen, handgrepen en ballustrades.

Hoe werkt het?

Wij komen eerst bij u langs en bespreken de mogelijkheden ter plaatse waarna wij een voor u zo gunstig mogelijke offerte maken. Wilt u meer weten? Bel of mail ons gerust. Wij leveren door heel Nederland.

Jarenlange Ervaring

Een garantie voor vakwerk

Een eigen Werkplaats

Met professionele Machines

Trappen op maat

Maatwerk naar uw wens

Opgeleverde Projecten